Training: ‘Persoonlijk Leiderschap’

De manier waarop u op anderen tegemoet treedt, bepaalt in belangrijke mate het succes van uw gedrag. Dat kan doorslaggevend zijn in contacten met onder meer uw collega’s en patiënten, maar ook zorgverzekeraars en leveranciers. Uw gedrag hangt nauw samen met uw innerlijke drijfveren en overtuigingen. Die kunnen uw gedrag versterken en extra tot zijn recht laten komen, maar u kunt er ook door worden belemmerd.

Wanneer u persoonlijk in balans bent, kunt u beter luisteren, gecommitteerde afspraken maken, overtuigender motiveren, gemakkelijker grenzen stellen, respectvol confronteren en op open wijze feedback geven en ontvangen. Zo werkt u aan de verbetering van uw persoonlijke kracht of uw empowerment.

In deze training verwerft u inzicht in uw persoonlijke motivatie en innerlijke drijfveren in relatie tot uw praktijk. Daarnaast versterkt u uw zelfmanagement en vergroot u uw impact op medewerkers, patiënten en andere relaties.
De training wordt begeleid door Drs. Esther van Weele (Vestalia, www.vestalia.nl) met als back-up Drs. Evelien Schipper (Organisatiepsychologe voor team- en leiderschapsontwikkeling, www.schipperhrservices.nl).

Doelgroep: fysiotherapeuten en paramedici.
Groepsgrootte: min. 6 en max. 15 deelnemers
Duur: 2 dagen (van 9:00-17:00)
Datum: nog niet bekend, waarschijnlijk najaar 2017 Accreditatie: wordt opnieuw aangevraagd Prijs: nog niet bekend

Klik hier om meer info aan te vragen