Basistraining: ‘Eigen regie en zelfmanagement in de praktijk’

Zelfmanagement, zelfredzaamheid, participatie, autonomie, eigen regieā€¦. Waar gaan deze begrippen nu eigenlijk over. Zelfmanagement lijkt iets nieuws dat moeilijk haalbaar is voor mensen maar is dat ook zo?

In deze basistraining gaan we in twee dagdelen samen op onderzoek uit. Wat betekenen de begrippen en welke specifieke inzet vraagt ondersteunen van zelfmanagement van jou als zorgverlener? Welke competenties heb je nodig? Hoe kun je de ondersteuning praktisch vormgeven voor de mensen waar jij mee werkt? Hoe creëer je hier meer ruimte voor binnen jouw organisatie? We gaan in op aspecten van het Generiek Model Zelfmanagement en ingrediënten voor het maken een individueel zorgplan aan de hand van het 5 A-model.
Na het eerste dagdeel ga je in je eigen praktijk op onderzoek uit. Ervaringen en vragen bespreken we nader in het tweede dagdeel, met als doel dat je met zo praktisch mogelijke handvatten weer naar huis gaat.


Verzorgd door*: Susan Jedeloo (www.aililio.nl) en Esther van Weele, Vestalia
Doelgroep: (eerstelijns) zorgverleners, er is een open inschrijving
Accreditatie: accreditatie bij KNGF wordt aangevraagd
Data: 20 april en 11 mei 2016
Duur: 2x 1 dagdeel (van 9:00 - 12:30)
Locatie Woerden (of eigen locatie bij incompany)
Prijs: € 275,00 inclusief het boek Zorgbasics Zelfmanagement
Aanmelden voor deze workshop of meer informatie aanvragen

Download hier de flyer.Deze basistraining eigen regie en zelfmanagement kunt u ook in uw eigen organisatie laten uitvoeren (vanaf 6 deelnemers). Voor informatie of afstemming kunt u mailen naar