Workshop: ‘Door maatwerk meer grip: afstemmen op patiënten bij keuze-ondersteuning’

Als verpleegkundige heb je een wezenlijke rol bij het ondersteunen van patiënten in het verkrijgen van grip op hun diagnose. Het bieden van ondersteuning, bijvoorbeeld door het aanreiken van keuze-ondersteunende tools, vraagt echter om maatwerk: iedereen is uniek. Hoe pak je dit als verpleegkundige (specialist) het beste aan?

Vestalia training en begeleiding, Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en Borstkankervereniging Nederland (BVN) organiseren een workshop die jou handvatten geeft bij het bieden van maatwerk bij keuze-ondersteuning. Je leert hoe je kunt afstemmen op de unieke patiënt, diens wensen, belangen en voorkeuren. Met behulp van theorie, voorbeelden van keuze-ondersteunende tools en rollenspel ontrafelen we samen welke concrete tips leiden tot maatwerk bij keuze-ondersteuning en daardoor meer grip bij de patiënt.
Op deze manier wordt het bieden van maatwerk niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker!

Verzorgd door: IKNL, BVN en Vestalia
Doelgroep: oncologieverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten, maar ook artsen zijn welkom

Incompany
Deze workshop kunnen wij in-company voor u verzorgen. We hebben voor u een workshop ontwikkeld welke bestaat uit 2 korte bijeenkomsten. Maar ook andere invullingen zijn mogelijk. Meer informatie kunt u opvragen via onderstaand formulier of via mail of telefoon.


Meer informatie over deze workshop kunt u direct opvragen via deze LINK
Vragen kun je ook stellen via dit formulier.

Wil je meer informatie lezen over eerdere workshops?

  • Bekijk het programma
  • Download hier de factsheet