Blended training: ‘Gedeelde besluitvorming in de palliatieve fase’

Hoewel de beslissing over de (palliatieve) oncologische behandeling vaak in de spreekkamer van de specialist wordt genomen, kun je ook als verpleegkundige gesprekken hebben met patiënten over de behandeling. Herken je dat? Zou je meer leren over jouw ondersteunende rol in de besluitvorming?

Het AMC heeft op basis van interviews met verpleegkundigen en literatuur een communicatiemodel voor het ondersteunen van Gedeelde Besluitvorming ontwikkeld (het Symphony onderzoek). Een goed besluit dient bewust, geïnformeerd en passend te zijn en verpleegkundigen kunnen hiervoor drie strategieën inzetten om hieraan bij te dragen: signaleren, aanvullen en faciliteren.

Door middel van e-learning en een training leer je als verpleegkundige deze strategieën toepassen. We hebben gekozen voor een palliatieve setting, de strategieën zijn ook toe te passen in curatieve setting.

Verzorgd door: Vestalia ism AMC
Doelgroep: (oncologie)verpleegkundigen

Incompany
Deze training verzorgen we in-company, zowel online als op uw eigen locatie. Heeft u interesse kunt u het formulier invullen, en ontvangt u meer informatie over de blended training en tarieven. Vragen kun je ook stellen via dit formulier. KLIK HIER